80.000 kilometer gefietst voor goede doelen in 2020

In 2020 werd ondanks de corona toch stevig doorgefietst voor de goede doelen. Ook zonder de woon-werk kilometers is er mooi doorgefietst door de deelnemers van Go Velo. Ook door de thuiswerkers is afgelopen jaar vanuit huis gefietst om punten te kunnen doneren. Met de speciale thuiswerk challenges en privé kilometers zijn het hele jaar zo toch punten verzameld en is iedereen goed in beweging gebleven.

Voor afgelopen jaar is de keuze gemaakt voor een select aantal nieuwe goede doelen:

 

  • Stichting Haarwensen
  • Fonds gehandicaptensport
  • Jantje beton
  • World Animal Protection

Fietsen voor goede doel is populair

De keuze voor deze liefdadigheidsinstellingen is mede bepaald door de deelnemers van Go Velo en in totaal zijn er bijna 80.000 fietskilometers in punten gedoneerd aan deze organisaties. Met name stichting Haarwensen was erg populair en kreeg bijna 40% van alle donaties toegedeeld.

De liefdadigheidsinstellingen ontvangen deze maand nog de uitkering van de donaties en we willen iedereen dan ook hartelijk bedanken voor de bijdrage die zijn gedaan het afgelopen jaar.

Villa Pardoes

Speciaal voor de Efteling zijn de deelnemers al enkele jaren aan het fietsen voor Vila pardoes, ook hier zijn indrukwekkende resultaten behaald en over het jaar 2019 werd al 2232 euro overgemaakt naar dit goede doel, zoals je ook op onze blog kunt lezen.. Voor 2020 zien we dat dit bedrag al weer ruimschoots is overtroffen…

Nieuwe goede doelen

Voor 2021 willen we wederom kijken of er behoefte bestaat aan nieuwe goede doelen. In de huidige selectie hebben we gekeken naar een keuze in de thema’s: Natuur en milieu / Gezondheid / Kinderen / Sportiviteit en beweging

We denken dat de thema’s moeten aansluiten bij Go Velo fietsstimulering en horen graag of er nog iets mist. Mail je voorkeuren en tips naar: Helpdesk@GoVelo.nl en wellicht dat we binnenkort ook jouw goede doel gaan supporten!