Go! Werknemers, meld je aan en ga fietsen

Go Velo is een fietsstimuleringsprogramma voor werknemers met een fietsapp die je stimuleert om meer te gaan fietsen in het woon-werkverkeer. Je werkgever kan je belonen met een (extra) kilometervergoeding of vergoeding voor een woon-werkrit als je de fiets pakt in plaats van de auto. De app registreert automatisch je kilometers en zo spaar je een leuk bedrag bij elkaar. Voor alle fietskilometers ontvang je ook spaarpunten die je kunt inwisselen in de Go Velo webshop voor producten, kortingen, tickets, donaties aan een goed doel of loten voor de Go Velo loterij. De Go Velo fietsapp is te vinden in de Google Play store en in de App store van Apple, maar je kunt deze ook vinden met onderstaande QR code.

Biedt jouw werkgever het Go Velo programma aan? Dan kun jij ervoor gaan en je inschrijven voor deelname.
Ga direct naar het aanmeldformulier en meld je aan.

Meld je aan

Wist je dat

Als je regelmatig 30 minuten fietst, dan ben je…

13% fitter en heb je minder kans op een hartaanval.
Minder vaak ziek: dat scheelt gemiddeld 1,3 ziektedagen per jaar.
Minder stressgevoelig. Je fietst je hoofd lekker leeg.
Duurzaam bezig. Elke autokilometer is goed voor 200 gram CO2-uitstoot.

Deelname werknemers Go Velo

Fietsplan voorwaarden

Alleen als je werkgever binnen zijn fietsplan het Go Velo programma aanbiedt aan zijn werknemers, is het mogelijk om deel te nemen aan het Go Velo programma. Je werkgever bepaalt de beloning die je voor het fietsen naar je werk krijgt. Hiervoor maak je gebruik van de Go Velo fietsapp die jouw woon-werkritten registreert. De fietsapp is beschikbaar Android en iOS.

Vereisten voor deelname zijn:

  1. Je beschikt over een smartphone.
  2. Jouw deelname is goedgekeurd door je werkgever.
  3. Je beschikt over een bankrekening van een in Nederland gevestigde bank.
  4. Je geeft toestemming voor het gebruik van je persoonlijke verplaatsingsgegevens voor de bepaling van de voortgang op de uitdagingen in de Go Velo fietsapp.
  5. Je geeft toestemming voor het gebruik van je geanonimiseerde locatiegegevens ten behoeve van onderzoek en analyse.
  6. Je moet ouder zijn dan 16 jaar of anders toestemming hebben van ouders of voogd om de Go Velo fietsapp te mogen gebruiken.
  7. De volledige algemene voorwaarden voor deelname lees je hier.

Vragen?

Wil je meer weten of heb je een specifieke vraag? Kijk eerst eens bij de veelgestelde vragen. Of stel je vraag aan onze helpdesk: