Fietsstimulering voor...

Go Velo fietsstimulering is een bewezen effectief, full-service programma dat, gebaseerd op de principes van duurzame gedragsverandering, werknemers motiveert om de auto te laten staan en te kiezen voor gezonder en duurzamer reisgedrag.

Maak Go Velo onderdeel van je fietsplan, met de mogelijkheden van de nieuwe werkkostenregeling is een fiets van de zaak of leasefiets een prima alternatief voor de auto. Zeker voor de grote groep forenzen die op nog geen 10 kilometer van het werk woonachtig is.

Het fietsprogramma voor

Werkgevers

Werkgevers krijgen een uitdaging op gebied van mobiliteit. Voor al deze uitdagingen is fietsen naar het werk een realistische oplossing en daarom is fietsstimulering voor bedrijven zeer interessant en snel inzetbaar.

Lees verder

Werknemers

Je werkgever kan je belonen met een (extra) kilometervergoeding of vergoeding voor een woon-werkrit als je de fiets pakt in plaats van de auto. De app registreert je kilometers en zo spaar je een leuk bedrag bij elkaar.

Lees verder

Overheden

Het fietsstimuleringsprogramma Go Velo biedt overheden verschillende mogelijkheden om fietsen naar het werk in te zetten om doelstellingen op het gebied van mobiliteit, duurzaamheid en vitaliteit te behalen.

Lees verder

Bewezen effectief

Onze ervaring met fietsstimulering in samenwerking met werkgevers leverde de volgende resultaten op:

Deelnemers die overstappen van de auto naar de fiets

Het fiets / e-bike aandeel steeg van 33% naar 79%. Het auto aandeel steeg daalde van 60% naar 17%.

Deelnemers die al fietsten, laten de auto nog vaker staan

Het fiets / e-bike aandeel steeg van 75% naar 92%. Het auto aandeel daalde van 24% naar 7%.

Met het fietsstimuleringsprogramma B‑Riders in de Provincie Noord‑Brabant hebben de partijen betrokken bij Mobility on the Move deze resultaten geboekt.

Vragen over Go Velo?

Wil je meer weten of heb je een specifieke vraag? Kijk eerst eens bij de veelgestelde vragen. Of stel je vraag aan onze helpdesk: