Efteling start met Go Velo

Het is geen sprookje: de Efteling stimuleert fietsen naar het werk! De Efteling is een van de twaalf fietsambassadeurs in Nederland. Werkgevers die zich actief inzetten om hun medewerkers meer te laten fietsen in het woon-werkverkeer. De Efteling heeft gekozen om Go Velo in te zetten om de medewerkers structureel meer te laten fietsen naar het werk.

App ondersteunt gedragsverandering

De Go Velo app gaat de medewerkers van de Efteling motiveren om vaker de fiets naar het werk te pakken. ‘Veel medewerkers van ons wonen in de directe omgeving, maar komen toch met de auto. Het is tijd om daar verandering in te brengen’, aldus directeur Fons Jurgens, zelf fervent fietser. De Efteling heeft dan ook de ambitie uitgesproken om het fietsgebruik onder de medewerkers te verhogen van 10% naar 30%. Een prachtige snelfietsroute tussen Waalwijk en Tilburg, verschillende voorzieningen en natuurlijk de Go Velo app gaan hier zeker aan bijdragen.

Lees hier het interview dat Fons Jurgens gaf in het kader van het fiets ambassadeurschap.

Ook aan de slag met fietsen naar het werk? Wij lichten graag toe hoe Go Velo daarbij kan ondersteunen! Neem contact met ons op en we maken graag een afspraak.